Sunday, August 1, 2010

it's a new day :)





assalamualaikum

:: detik baru ::

01/08/10

Hoyeahhhh!! semalam(coz hari ni da 2 hb) aku, diana, as, rose, kecik, abg long, abg is, irshad dan kaduk beronok2 sambil photoshoot at kota metropolitan, kepong.

selepas beberapa minggu merancang akhirnya dapat jugak kitorang melepaskan mengidam nak maen layang-layang. we all sangat happy and puas hati walaupun panas, bersesak2 layang putus and kena beli baru. yang paling kasihan rose, dua2 layang2 yang dia beli putus dan terbang menghilang. hehe sbr ye rose, next time kite bt layang2 kertas.. baru xrugi kan :) ..

thanx to all yang terlibat dan menjayakan activity tu. thanx banyak2 kat abg long sbb da sedia kan sandwich.. thanx to abg is coz da naekkan layang2 nad (oops terkantoi xnaekkan layang2 sndiri.. hehe) .. thanx thanx thanx .. love u all.. muah3 <3>


2 comments:

GhAdEsSpUrPLe-Lia- said...

HAHAHA TUla kesian kat aku hehehe

KAMARUL ADDLI said...

lain kali ajak saya juge ekeke